sala-polivalenta
Piatra_Neamt_Polyvalent_Hall

Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, a cărei construcţie a fost finalizată in anul 2010, este a doua sală ca mărime din ţară (4000 locuri în tribune), după Sala Polivalentă din Bucureşti.

  Complexul sportiv oferă spaţii generoase pentru activităţi din cele mai variate: evenimente sportive şi cultural artistice, concerte, conferinţe şi cuprinde: Sala Polivalentă, Sala de Antrenamente şi anexe (vestiare, spaţii încălzire, grupuri sanitare, săli de conferinţe, etc).

  Se pot desfăşura următoarele activităţi sportive: volei, handball, minifotbal, fitness, box, lupte greco-romane, tenis de camp, tenis de masa, kangoo jumps, baschet.

  În acest moment Sala Polivalentă din Piatra Neamţ este una din cele mai bine dotate săli din România: pardoseală hiperelastică, tabele de marcaj electronice, cabinet medical, ecran multimedia, sistem de sonorizare performant, săli de încălzire, garderobă, buffet, sală de antrenamente cu 50 de locuri pentru spectatori, vestiare dotate la cerinţele forurilor europene, sală de fitness, 650 locuri de parcare din care 20 pentru persoanele cu dizabilităţi.

Cele doua sali de conferinţe au urmatoarele caracteristici:

Sală de conferinţe

  Sală de conferinţe cu o capacitate de 100 locuri poate asigura condiţii optime pentru desfăşurarea de conferinţe, congrese, seminarii, întâlniri de afaceri, training-uri, workshop-uri, prezentări.

  Facilităţi incluse: mobilier modular, ecran de proiecţie,  panou tactic şi consumabile, tabla magnetică, plasmă LCD, aer condiţionat, acces internet wireless, garderobă, parcare proprie.

Sală de Reuniune (2 spaţii)

  Sala Polivalentă dispune de două Săli de Reuniune care asigură un cadrul intim, dar propice mediului de afaceri, cu o capacitate de 50 locuri – pentru organizarea unui training, conferinţă, seminar, prezentare sau lansare de produs.

  Facilităţi incluse: mobilier modular, plasma LCD, ecran de proiecţie, panou tactic şi consumabile, aer condiţionat, acces internet wireless, garderobă, parcare proprie.