Complexul comercial Mall  “Forum  Center” Piatra Neamt

mall-forum-center-locatiserv-piata-neamt

Complexul comercial Mall Forum Center este primul centru de tip mall din Piatra Neamt, fiind amplasat la intersectia principalelor cartiere ale municipiului Precista si Maratei si la o distanta optima de Centru orasului (aprox. 3 minute), Gara (aprox 4 minute), Statie telegonodola.

Accesul auto este facil, fiind realizat prin trei artere de circulatie: str. Baltagului, str. Cuiejdi si G-ral Dascalescu (varianta principala de circulatie cu traffic auto permanent).

Constructia a fost finalizata in anul 2008, proiectul de construcţie fiind in concordanta cu Planul Urbanistic de Detaliu, in vecinatate avand Piata Centrala Sf. Gheorghe.

Soluţia  arhitecturală  corespunde standardelor europene prin respectarea ultimelor cerinţe în domeniul.

Complexul comercial este structurat pe 5 nivele, suprafata construita (aria desfasurata) fiind de apoximativ 11.194,92 mp, divizata in suprafete de aprox. 2300 mp pe etaj, include 6 ascensoare pentru persoane şi materiale, iar legătura între etaje este asigurată prin 8  tronsoane de scari rulante.

Pe caile de acces sunt instalate monitoare de format mare, care transmit imagini curente. Accesul este realizat prin 2 intrari principale, situate pe fatadele nordica si estica.

Pe lângă asigurarea unui finisaj elegant de interior şi exterior sunt si dotari cu echipamente de ultima generatie pentru climatizare si ventilatie.

Complexul dispune de o parcare auto proprie.